Филм & ТВ

КАЈГАНА ве носи во кино: Доделуваме влезници за „1917“

16. јануари 2020 - 17:15 | Кајгана

Почитувани читатели,

КАЈГАНА доделува по две влезници на двајца читатели за филмот „1917“ во Градско кино Милениум, за проекцијата во 22 часот, во сабота, 18 јануари.

Сѐ што треба да направите е да го напишете вашето целосно име и презиме во коментар подолу на овој текст, преку вашиот Facebook профил, и очекувајте да бидете избрани.

Можете да се пријавувате заклучно до 17 јануари (петок) до 18 часот. Еден читател може да учествува само со еден коментар/пријава.

Добитниците ќе бидат известени во петок, 17 јануари, преку коментар на нивната пријава и во објава на нашата Facebook страница.

Среќно!