Забавни и корисни трикови со Coca-Cola

Веројатно знаете за „хакови“ со помош на Coca-Cola во која познатиот пијалок можете да го корисните како одмрснувач, како средство за чистење и слично. Овојпат ќе ви покажеме малку поразлични трикови со Coca-Cola кои можете да ги направите во вашиот дом.

Овие забавни трикови изгледаат смешно и немаат којзнае каква намена, но изгледаат убаво и со нив можете да се пофалите пред друштвото дека сте научиле нешто ново. Погледнете ги во видеото кое го подготви YouTube каналот LHack TV.