Филм & ТВ

Вин Дизел е незапирлив во новиот трејлер за „Bloodshot“

14. јануари 2020 - 17:58 | Б.С.Б.

Во „Bloodshot“ го гледаме Вин Дизел во улогата на Реј Гарисон, војник кој неодамна е убиен во акција и повторно е оживеан како суперхерој или буквално незапирлива машина за убивање.

Во неговите вени тече војска од нанотехнологија, тој е неуништлива сила со способност за моментално закрепнување.

Но, компанијата што стои зад сето ова го контролира неговиот ум и неговите спомени, па Реј не знае што е реалност, а што не е. Тоа е неговата мисија, да открие кој е.

Премиерата на филмот е закажана за 13 март.