Видеодневник: Како изгледаат 50 дена под карантин во Вухан?

Двајца режисери од Вухан, Кина – епицентарот на епидемијата, а сега пандемија со корона вирусот Covid-19 – го снимаа нивното секојдневие во текот на карантинот во кој беа од јануари наваму.

Повеќе од 50 дена во карантин од болест за која многу малку се знае и брзо се шири. Како изгледа тоа погледнете во прилогот на BBC.