Вежби за почетници: Цврсти стомачни мускули до лето

Фитнес инструкторката Памела Рајф подготви тренинг за почетници во траење од 10 минути за оние кои сакаат да извајаат стомачни мускули.

Треба да се напомене дека овој тренинг треба да биде дополнителен на другите ваши кардио вежби и тренинзи за сила во текот на неделата.

Вежбајте со Памела и до лето ќе имате цврсти стомачни мускули.