Вака изгледа Aston Martin DB11 Volante

Компанијата Aston Martin ја шири својата DB11 линија која доби нова Volante кабриолетска изведба.

Од компанијата тврдат дека се работи за кабриолет кој најмногу зрачи со спортски дух во однос на своите претходници.

V8 моторот во Volante развива 503 KS. Основната цена му изнесува 199.000 евра.