Тренинг во домашни услови - ефикасни вежби за раце и стомачни мускули

Дали сте во потрага по ефикасни вежби кои ќе ги дефинираат вашите раце, а во исто време и вашите стомачни мускули? Овие лесни вежби може да ги правите секој ден, затоа што не бараат многу напор, простор, ниту скапа опрема.

За брзо време ќе забележите резултати и ќе го доведете вашето тело до совршенство.

Овој 15-минутен тренинг е одличен за да ги дефинирате стомачните мускули и да се ослободите од вишокот сало на рацете.