Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

12. ноември 2019 - 18:38 | Б.С.Б.

Објавена е нова листа на десетте најсимнувани филмови на BitTorrent во изминатите седум дена.

На врвот се наоѓа „Dora and the Lost City of Gold“, а по него следуваат „Joker“ и „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw“ меѓу првите три.

Оваа недела на листата што ја објави Torrent Freak има три нови филмови, за разлика од изминатата недела. Станува збор за „Dora and the Lost City of Gold“, „Primal“ и „Danger Close“.

Најпиратиран филм е „Dora and the Lost City of Gold“. Листата со податоци на Torrent Freak е од информативен карактер.

Погледнете ги десетте најсимнувани филмови во изминатите седум дена:

1. Dora and the Lost City of Gold

2. Joker

3. Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

4. Primal

5. The Lion King

6. The King

7. Toy Story 4

8. Spider-Man: Far from Home

9. The Peanut Butter Falcon

10. Danger Close