Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

7. октомври 2019 - 12:48 | Б.С.Б.

Torrent Freak објави нова листа на најсимнувани филмови во текот на изминатите седум дена. На врвот се наоѓа „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw“,  а по него следат „It: Chapter Two“ и „Toy Story 4“.

Оваа недела на листата има два нови филма, тоа се „Stuber“ и „Wonder Woman: Bloodlines“. Најпиратиран филм на неделата на BitTorrent е „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw“. Листата е од инфирмативен карактер.

Погледнете ја најновата топ 10 листа на најпиратирани филмови на неделата:

1. Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

2. It: Chapter Two

3. Toy Story 4

4. Spider-Man: Far from Home

5. Crawl

6. Stuber

7. Dark Phoenix

8. Wonder Woman: Bloodlines

9. John Wick: Chapter 3 – Parabellum

10. Avengers: Endgame