Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

12. август 2019 - 15:51 | Б.С.Б.

Torrent Freak ја објави најновата листа на десетте најсимнувани филмови на BitTorrent.

Најпиратиран филм неделава е „Aladdin“, а по него следат „The Hustle“ и „Avengers: Endgame“. Оваа недела на листата има четири нови филмски наслови. Станува збор за „Aladdin“, „The Hustle“, „Brightburn“ и „Rocketman“.

„Aladdin“ е најпиратиран филм во последните седум дена. Листата што ја објави Torrent Freak е од информативен карактер.

Ова се најсимнуваните филмови:

1. Aladdin

2. The Hustle

3. Avengers: Endgame

4. Brightburn

5. Rocketman

6. Alita: Battle Angel

7. The Red Sea Diving Resort

8. Godzilla: King of the Monsters

9. Hellboy

10. Shazam!