Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

23. март 2020 - 15:38 | Б.С.Б.

TorrentFreak ја објави новата листа на најпиратирани филмови во текот на изминатите седум дена. Најсимнуван филм за изминатата недела е „Star Wars: Episode IX“.

По него следат „The Invisible Man“ и „1917“.

Оваа недела има четири нови филмови на листата, тоа се „The Invisible Man“, „The Hunt“, „Onward“ и „The Banker“.

Податоците и листата на TorrentFreak се од информативен карактер.

Ова е листата на десетте најсимувани филмови изминатата недела:

1. Star Wars: Episode IX

2. The Invisible Man

3. 1917

4. Sonic The Hedgehog

5. Jumanji: The Next Level

6. The Hunt

7. Frozen II

8. Onward

9. Contagion

10. The Banker