Филм & ТВ

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

24. февруари 2020 - 14:45 | М.С.

Torrent Freak ја објави новата листа на најсимнувани филмови на BitTorrent за изминатата недела. На врвот се наоѓа „Frozen 2“, а по него следуваат „Charlie's Angels“ и „Knives Out“.

Неделава на листата има еден нов филм.

Најсимнуван филм е „Frozen 2“.

Погледнете ја листата на најпиратираните филмови:

1. „Frozen 2“

2. „Charlie’s Angels“

3. „Knives Out“

4. „Jumanji: The Next Level“

5. „Parasite“

6. „Ford v Ferrari“

7. „Joker“

8. „21 Bridges“

9. „Midway“

10. „Тerminator“