Топ 10 фудбалери од кои имаме големи очекувања во 2020

Дечките од Football Daily се разбираат во фудбал. Во 2018 година предвидоа дека следната ќе биде година на Матајс де Лихт и Кристијан Пулишиќ како нови имиња, а овие двајца фудбалери имаа солидна 2019 година – едниот заигра за Јувентус, другиот е во Челси.

Ова се нивните предвидувања за фудбалери кои ќе блеснат во 2020, а ние се согласуваме со нивната листа.