Стил

Сто години од женската убавина на Хаваите

9. август 2016 - 18:56 | Б.С.Б.

Моделот Мисти прикажува како изгледа еволуцијата на женските модни трендови за убавина на Хаваите.

Почнувајќи од 1910 година па сè до денес можеме да видиме како изгледаат 100 години убавина на Хаваите прикажани во 90 секунди.

Loading the player...