„Spider-Man: Far From Home“ доби брутално искрен трејлер

Screen Junkies објавија нов искрен трејлер со хумористични коментари, овој пат за филмот „Spider-Man: Far From Home“.

Со буџет од 160 милиони долари филмот заработи 1,31 милијарди долари на светско ниво и доби претежно позитивни критики. Но, овој брутално искрен трејлер сега го прикажува на малку поинаков начин.