Со ваква екипа за дезинфекција короната нема шанси во Битола

Во Битола нема ниту еден потврден случај на заразено лице со коронавирусот, но сепак мерките за изолација и полицискиот час важат и за градот на конзулите.

Сепак, со ваква екипа за дезинфекција коронавирусот нема шанси да преживее во Битола. Битолчани, почитувајте ги мерките, седете дома, јунаков ќе ве чува.

А ние ќе покренеме апел да прошара малку и по другиве градови со ова, очигледно ефикасно, средство за дезинфекција.