Слушнете ја новата песна на Суперхикс: „Жал ми е за децата“

Суперхикс денеска ја објавија својата нова песна „Жал ми е за децата“,  која е дело на Дарко Попов и Петар Младеновски, а аранжманот е на бендот. Станува збор за сингл кој ги критикува проблемите во нашето општество.