Скока како Јашин, брани како Буфон - мачор голманиште

Мачорот Инди е слободен агент, нема клуб, па неговиот газда решил неговите одбрани да ги стави на интернет за полесно да му најде ангажман.

Неговите паради се како на легендарниот Лев Јашин, а несовладлив е како Џиџи Буфон. Се бара јунак што ќе му даде гол.