Сите се експерти за корона вирус, фејл компилација

Во време кога светот се соочува со сериозна епидемија на корона вирусот Covid-19, некои луѓе живеат во целосна неинформираност, додека други непотребно паничат.

Американскиот комичар Џими Кимел често знае ја покаже комичната страна на актуелните теми, па епидемијата не помина незабележано во неговото шоу.

Не бидете експерти за сѐ, мијте раце и бидете одговорни.