Сингапур – град на иднината

На YouTube каналот на National Geography е објавен документарецот за Сингапур, град-држава во близина на јужна Малезија, глобален финансиски центар со тропска клима и мултикултурно население.

Документарецот ги истражува најновите иновации и технологии што помагаат Сингапур да ја одржи репутацијата на Град на иднината.