Што се случува кога ќе побарате помош од погрешен Photoshop мајстор?

Досега повеќепати сме пишувале за Photoshop вештините на Џемс Фридман, а овој пат Bored Panda објави и нова галерија од неговите дела. И покрај сè, луѓето сè уште му испраќаат фотографии во кои го замолуваат за услуги. Тој прифаќа да им помогне, со урнебесни решенија.