Се враќа една од најомилените игри - Bomberman

Познатиот серијал на видеоигри на компанијата Konami- Bomberman за три децении од своето постоење, играчите ги израдува со многу интересни новитети на различни платформи, а сега и со најавата за Super Bomberman. 

На Tokyo Game Show е потврдено дека новата игра е во подготовка, што ги воодушеви многубројните фанови.