Сè што е погрешно со „Terminator: Dark Fate“

Иако во „Terminator: Dark Fate“ е собрана дел од старата екипа актери од првите популарни филмови за Терминатор, сепак не успеа да го постигне успехот што од него се очекуваше.

Во филмот, по 28 години, заедно ги гледаме Линда Хамилтон во улогата на Сара Конор и Арнолд Шварценегер како Т-800 Терминатор. Но, тоа не беше доволно за публиката.

Филмот ниту заработи според очекуваното, иако критиките беа мешани. Во ова видео Cinema Sins ги пронаоѓа сите филмски гревови, кои не се баш малку на број.