Сè што е погрешно со „Once Upon a Time… in Hollywood“

Квентин Тарантино се врати во филмската индустрија со „Once Upon a Time… in Hollywood“ и филмска екипа како Бред Пит, Леонардо Дикаприо и Марго Роби. Филмот доби позитивни критики и беше номиниран за Најдобар филм, но тоа не значи дека е безгрешен.

Екипата на Cinema Sins се потруди да открие што сè не чини со овој филм и изброи многу „грешки“.