Сè што е погрешно со „Monster University“

Cinema Sins во најновото видео од серијалот „Everything Wrong With“ претставува што сè е погрешно со анимираниот филм „Monster University“ од 2013 година, кој на бокс-офисот оствари заработка од 743 милиони долари.