Сè што е погрешно со John Wick 3: Parabellum

John Wick: Chapter 3 - Parabellum, со Кијану Ривс во главната улога, е еден од омилените филмови на гледачите оваа година.

Филмот е закон. Но, тоа не значи дека е без грешки. Тимот на CinemaSins ги преброи „гревовите“ на John Wick 3.