Сè што е погрешно со „The Addams Family“

Најновиот предизвик за пронаоѓање филмски „гревови“ на Cinema Sins е филмот „The Addams Family“ од 1991 година.

Пред да го погледнеме новиот анимиран филм за семејството Адамс, не е лошо да се потсетиме на првиот филм од 90-тите.