Само за фановите на WoW: Дуел меѓу Saurfang & Sylvanas

Погледнете го новото видео од играта WoW, дуелот помеѓу Saurfang & Sylvanas.

Можеби замерувате на екипата на Blizzard кога станува збор за Battle for Azeroth, која и покрај големите очекувања на крајот беше големо разочарување за гејмерите: за начинот на кој е напишана приказната, за начинот на изведба и уште многу други работи.

Но, ова видео ќе ви се допадне затоа што Saufrang ја предизвикува Syilvanas на двобој. Погледнете за што станува збор.