Руска водителка поради неконтролирано смеење ги прекина вестите

Александра Новикова, водителка на локална телевизија на Камчатка, погреши при читањето вести и веднаш потоа почна неконтролирано да се смее.

За среќа, весите не беа емитувани во живо, но видеото со нејзината реакција е објавено подоцна. Таа погрешно ја прочита веста за зголемувањето на примањата за социјална заштита и почна неконтролирано да се смее. Видеото предизвика различни реакции, претежно негативни.