Ретро југословенски насловни страни на магазини за компјутери од 80-тите и 90-тите

Во 80-тите и 90-тите години од минатиот век, компјутерите се рекламираа како спортските автомобили. Компаниите користеа девојки во провокативно издание за да ги продадат компјутерите. Погледнете ги насловните страни на југословенскиот магазин „Računari" од тие времиња.