Пристигна пролетта, фејл компилација

Малку ќе се затопли времето и луѓето веднаш одат да се рекреираат на свеж воздух. Скокање, трчање, вежбање, пливање се дел од активностите кои може да ги видиме во најновата фејл компилација на Fail Army.