Преубава Германка со полско потекло: Џесика Пашка

Џесика Пашка е родена на 15 април 1990 година во град во Германија, но, нејзиното потекло е од Полска.

Таа станала позната во 2014 година, откако учествувала во германско ријалити шоу под назив „Der Bachelor“.

Неодоливите полски гени оваа убавица ја внеле и во светото на моделирањето.

Така, Џесика денеска е барана во Германија за рекламирање на облека, но и за снимање на други видови на реклами.