Полицајци танцуваат на Baby Shark за поддршка на децата во изолација

Полицијата на Андора е на улиците за да одржува ред и мир додека се на сила мерките за заштита на населението од коронавирусот.

Домашната изолација најтешко им паѓа на најмалите, па затоа полицајците во Андора решија да ги развеселат со танц на омилената детска песна Baby Shark пуштена гласно на звучници.

Браво, дечки!