Погледнете го Rolls-Royce од иднината

Моделот 103EX на Rolls-Royce навистина изгледа крајно футуристички, како да ни доаѓа од годината 2035.

Се работи за експериментален модел со кој компанијата сака да проба да предвиди не само како би изгледал автомобил во иднината, туку и моторот исто така.

Овој неверојатен дизајн сепак нема никогаш да биде произведен за продажба бидејќи е едноствно експеримент.