Авто новости

Поглед во новата камп приколка OP 15’

7. октомври 2019 - 14:25 | М.С.

Компанијата Opus која соработува со Nissan, ja претстави својата нова камп приколка.

Камп приколката носи ознака OP 15’, долга е 4,6 метри и е најголемата камп приколка која Opus ја произведе досега.

 

Опремена е со соларен систем од 300W кој е поврзан со три AGM батерии од 100 Ah. Сè уште не е познато колку издржливост имаат батериите со едно полнење.

Во внатрешноста има простор за јадење кој е тапациран со кожа; орман, тоалет со туш, клима уред, бојлер, голем кревет и два мали кревети.

Кровот се крева што овозможува поголем простор во внатрешноста на камп приколката. Предност е што има голема надворешна кујна.