Поглед во луксузниот дом на Мерил Стрип

Актерката Мерил Стрип, ја продава својата куќа која се наоѓа во населбата Трибека во Њујорк. Луксузниот дом е со површина од 370 м2, а во него има четири спални соби и пет бањи.

Куќата е ставена на продажба за 18, 3 милиони долари.

Погледнете го софистицираниот дизајн во внатрешноста на собите.