Пет начини за рециклирање дома

Доколку сте од оние кои ја сакаат природата и селектираат отпад, еве ви идеја како можете и да рециклирате во домашни услови.

Звучи чудно, но и дома е возможно да се рециклира пластика и хартија. Ова видео ќе ви понуди пет начини како да го направите тоа.