Paris Haute Couture: Најубавите свечени фустани од модната писта

Мината недела во Париз се одржа неделата на висока вода, Paris Haute Couture Fashion Week, каде одбрани дизајнери и модни куќи ги претставија своите специјални модни колекции.

На модната писта прошетаа манекенки во исклучителни дизајни, а најголем впечаток оставија тоалетите. Дел од најубавите фустани може да ги погледнете во галеријата.