Опоравувањето на Били, бебето коала со изгорени шепи

Ова е приказната за бебето коала Били кое било пронајдено како со изгореници на шепите виси на ограда бегајќи од пожарите.

Били имал среќа каква што стотици коали ширум Австралија немаа и загинаа во огромните пожари.