Одбрани победничките фотографии од Портрети на хуманоста

Објавени се педесетте победнички фотографии од фотонатпреварот Портрети на хуманост. Сите 200 пристигнати фотографии, вклучувајќи ги и наградените, ќе бидат дел од книга, додека победниците ќе бидат изложени на различни изложби низ музеи, галерии и меѓународни фестивали на локации во Загреб, Лагос, Викторија (Австралија) и Њу Орлеанс (САД).