Новиот секси календар на австралиските пожарникари

Австралиските пожарникари позираа за новиот секси календар со хуманитарна позадина, за спас на животните.

Овие херои од секојдневниот живот позираа со животни покрај себе, за 6 нови календари за 2020 година чии средства се наменети за хуманитарни цели.