Носталгија за Nokia 3310

Кога ќе се спомне добар и издржлив телефон „од времето“, не може да не помислите на легендарниот модел на Nokia 3310. Имавме среќа да го најдеме токму овој телефон, функционален и во добра состојба, за да ве потсетиме на тоа зошто е токму добар и е повод за многу носталгични муабети.