Низ фотографии: Најлошо уредени куќи

Понекогаш, неопходно е да ангажирате архитект или дизајнер на мебел и ентериер. Погледнете ја галеријата, па самите уверете се зошто.

Галеријата на агентот за недвижнини, Ванеса ван Винкл, на Facebook е споделена повеќе од 1.000 пати. Корисниците на оваа друштвена мрежа во коментари пишуваат дека е невозможно да се избере најлошата фотографија, бидејќи сите се лоши на свој начин.