Неверојатни 3D цртежи кои „излегуваат“ од хартијата

Штефен Пабст е уметник кој живее во Германија, чија цел е да им ја покаже на луѓето магијата на 3D цртежот.

Штефен користи боички, маслени бои и молив за да ги создава неговите прекрасни дела во кои обработува најразлични теми.