Неверојатен талент: 3D трансформација на објекти низ фотографии

43-годишниот португалски графити уметник Серџио Одеит импресионираше илјадници луѓе откако на Instagram ги објави неговите најнови графити.

Неверојатните 3D транформации ќе ве остават без здив.