Некогаш и денес: Старите Vs. модерните возови

Споредба меѓу првите возови и денешните не може ни да се направи, но интересно е да се види како се менувале локомотивите, како изгледала некогаш внатрешноста на возовите и каков бил ентериерот.

Слободно може да се каже дека станува збор за хотелски aпартмани на шини, стои во описот на Bright Sight.