Неделата низ фотографии (08.02. - 14.02.)

Втората недела од февруари е богата со различни настани, доделувањето на Оскарите во Лос Анџелес, Модната недела во Њујорк, фестивалот Сватани Брата во Непал, трки во Еквадор, антивладини протести во Либан и тензии во Идлиб.

Ова се фотографиите што Sputnik ги одбра за најдобри моменти од изминатите седум дена.