Најлошите трансфери на Жозе Мурињо

Жозе Мурињо можеби е „Специјалниот“, но понекогаш неговите одлуки за трансфери се далеку од специјални.

Имајќи ја предвид неговата „трансфер историја“, дали подновувањата на Тотенхем направени откако тој дојде на клупата на „Спарс“ (лани во ноември) ќе го издржат тестот на времето?

Дали се сложувате со изборот на најлошите трансфери на Мурињо според 
Football Daily.