Најдоброто од филмските сцени во забавена снимка

Можеби на секој филм не му одговара да има забавени снимки, но ако сакате да направите забавен филм тогаш не е лошо да вметнете неколку филмски сцени во забавена снимка.

Во оваа компилација гледаме некои од најдобрите забавени снимки во филмови како The Matrix, 300, Spider-Man, Inception, The Lord of the Rings и многу други.