Најдобрите ТВ-реклами со славни личности

Пејачи, актери, спортити, водители... нивната популарност им носи договори за реклами вредни илјадници, а некогаш и милиони долари. Овие реклами ќе останат запаметени не само бидејќи во нив играат славни личности, туку и бидејќи се едноставно генијални, без разлика дали се тешко клише или не.